Čokoláda, tabulky a bonbóny čokolády
Kdo nemá rád čokoládové bonbóny ? Já osobně neznám nikoho, kdo by neměl rád čokoládové bonbóny a tabulky neměl rád. Nejen, že vám čokoláda dodá pocit uspokojení a zlepší vám náladu. Studie ještě k tomu naznačují, že čokoláda pomáhá snížit krevní tlak a snížit riziko srdečních onemocnění. Čokoláda je také antioxidant, který má příznivý účinek na záněty. Nedávno jsem četla v magazínu, má vliv i na snížení rizika rakoviny a demence. Ne všechny čokolády jsou však stejné. Tyto živiny jsou obsaženy v kakaových bobech. A čokoláda, kterou koupíme v obchodech prochází chemickým procesem, který tyto antioxidanty zničí. Lucie Průšová vybírá osobně kvalitní kakaové boby pro výrobu čokolády ze které pak vyrábí bonbóny a tabulky čokolády. Surovou čokoládu, která není chemicky zpracována odlévá do forem právě na čokoládové bonbóny a tabulky. Pokud chcete zjistit jak chutná ta pravá čokoláda, můžete buď přijít ochutnat přímo do Cukrářského studia do Psár v Jílovské ulici
anebo si ji můžete objednat online na e-shopu http://www.cokolada.online